Inspiration

Lad dig inspirere

Aarhus Efterskole

Komplette store lydsystemer,og audioløsninger trådløse mikrofoner m.m.m. gennem mere end 25 år.

Institut for X Godsbanen Århus

Ny kunde med rødder tilbage i tiden med komplette mellemstore lydsystemer og mange andre nylige lydløsninger til denne institution i den mest dynamiske del af byens kulturelle vækstlag.

Aabenraa Svømme- og Idrætscenter

Helt nyinstalleret komplet højtydende lydanlæg i svømmehallen med state of the art-højttalere for brug under ekstreme forhold og talrige andre installationer gennem mere end 20 år.

Ringsted Kultur-og Musikskole

Talrige små og store og kæmpestore leverancer gennem mere end 20 år. af alt fra nodestativer over klaverer og keyboards til komplette store PA-systemer.

Oure Sport and Performance

Installationer i lydstudier, konferencerum og talrige undervisningslokaler i dette ekspansive sydøstfynske undervisningskompleks.

3D College Grenå

Installation af projektorer og forskellige former for lydanlægi aula, og talrige lydanlæg i massevis af klasseværelser, større og mindre med vægt på individuelle løsninger.

Engelsholm Højskole

Lydkort, lydsystemer og alskens studieudstyr gennem flere årtier og ikke mindst leverandør til de traditionelle årlige sommerstævner på dette lokale kultureller kraftcenter.

Erik Paaske Jam

Vi er noget stolte over at levere til en af musikkens allersidste store og tossede originaler, nemlig "Gade Jørgen" Grønning og hans festlige poporkester. Eller hvad man nu kan eller skal kalde dette særegne musikalske udtryk, der én gang i livet bør høres.

Egmonthøjskolen Hou

Kunder gennem næsten 30 år til alt fra det allermindste til kolossalt store leverancer.