Menneskene bag

Poul Mathiasen

  • Indehaver, rådgiver - AV-partner

Poul Mathiasen Dansk Audio Teknik Professionel

Firmaets ankermand og kontakt til alle firmaets aktiviteter. Det er normalt mig, der tager telefonen og svarer på mails.

Jeg er oprindeligt dimitteret fra Århus Universitet i 1980 som cand. mag i slavisk filologi og historie. Akademiker var jeg blevet og dét i en mægtig fart.

Det var nødvendigt at skifte branche, da arbejdsløsheden var stor. Det var ganske let, for jeg bildte mig jo ind, at jeg var blevet forskrækkeligt klog.

Jeg havde heldigvis læst om århundreders engelske koloniembedsmænd, der HELLER ikke anede noget om det, de skulle lave, så jeg fulgte i stolte fodspor indenfor uvidenhed. Eller måske snarere en slags straks-omskoling og det dér med at gå i skole, DET var jeg jo god til.

Det viste sig så heldigvis at slå til. Blandt datidens talrige superkompetente og fremragende kolleger i elektronikbranchen var det let at tilegne sig den viden, der skulle til. Og så lige bygge det op med den akademiske ballast, som jeg havde med hjemmefra.

Et let og lykkeligt liv har det været. Særligt når man er gift med bogholderen, hvilket det jo i øvrigt også gør det noget svært at klage..

Pia Dahl Mathiasen

  • Bogholder, administration

Pia Dahl Mathiasen, Dansk Audio Teknik Professionel

Firmaets bogholder og står som garanti for rettidig omhu i ekstrem grad.

Det, som Poul sommetider glemmer at sige og notere, DET klarer Pia. Hun har ikke nogen formel uddannelse indenfor sit nuværende arbejdsfelt, men har med en helt usædvanlig stædighed og gåpåmod og talenter for tal, skabt formidabel orden i Pouls papir-bunker.

Det er nok på grund af Pias ordholdenhed og strikse og retsindige væsen, at firmaet helt fra starten har haft så utroligt let ved at handle overalt. Fordi hun simpelthen gør det hun lover, se blot på billedet-SÅ meget kan billeder altså ikke lyve!

Derudover er Pia firmaets totalt selvlærte IT-ekspert og heller ikke her fornægter et enestående talent sig.

Kevin Brummerstedt Rasmussen

  • Elektriker, montør - samarbejdspartner

Kevin Brummerstedt Rasmussen, montør, elektriker,  Dansk Audio Teknik Professionel

Firmaets faguddannede elektriker/montør.

Kevin har en fortid som alle andre raske drenge som "disco-dreng", og det var der, interessen for teknik blev grundlagt.

Trods sine unge år (32) er Kevin således en særdeles erfaren herre, der har lagt tunge vidensområder som processtyring, automatisering og netværksinstallationer mm. til sine fremragende håndværksmæssige færdigheder.

Kevin er "manden med liften", for hvem ingen opgave er hverken for stor eller for svær.

Derudover råder vi over en mængde specielle kompetencepersoner på freelance-basis for maksimal smidighed