Historie

30 år i branchen inden for lyd og billed

  • Dansk Audio Teknik Professionel ApS

Dansk Audio Teknik Professionel var et navn, der betød mægtigt meget for mægtigt mange og allermest for Poul Mathiasen selv.

Så efter en uundgåelig konkurs for resterne af det gamle kompagni Dansk Audio Teknik, var det ganske naturligt for os at tage navnet på ny. Og nu med den nuværende placering i Århus V.

For det VAR jo os, der var Dansk Audio Teknik, så simpelt var og er det!

Og vi hygger os stadigvæk med at løse de audio-visuelle udfordringer, som vores kunder overdrager til os.

Dansk Audio Teknik Professionel
  • Pouls Audiobutik

Efter en turbulent tid i 2005 med et nyt noget kontroversielt og ikke videre heldigt nyt ejerskab gik der "hat og briller" i det veletablerede gamle Dansk Audio Teknik.

En "københavnerisering" af det gamle koncept-drevne firma viste sig at være et totalt vildskud.

Det sidste skyldtes nok især, at Poul Mathiasen samtidigt var startet for sig selv i den meget passende benævnte "Pouls Audiobutik", der hyldede de gamle dyder, og kunderne fulgte naturligt med.

Presseomtale i forbindelse med opstart af ny virksomhed med beliggenhed i Fåborggade i Århus:

Pouls Audiobutik, Dansk Audio Teknik Professionel
  • Dansk Audio Teknik Professionel

Dansk Audio Teknik Professionel så dagens lys i Klostergade i Århus i 1983. Poul Mathiasen startede som almindelig medarbejder for en en københavnsk ejer.

Den ildhu og det engagement, som Poul lagde for dagen fik dog alle til naturligt at tro, at det var hans butik. Nå, det var det så ikke men det betød mindre, ja slet ingenting. Det eneste, der betød noget for Dansk Audio Teknik dengang og i dag var (og er), at kunderne får en speciel og positiv oplevelse.

Fordi hver kunde betyder noget og er en ven- Ja undertiden en meget gammel og endnu mere personlig ven.

Dansk Audio Teknik Professionel
  • Radiohuset Expert

Poul Mathiasen er oprindeligt dimitteret fra Århus Universitet i 1980 som cand. mag i slavisk filologi og historie. Efter 3 år som ledig akademiker var det i 1983 nødvendigt at skifte branche. Han blev ansat i en radiobutik ”Radiohuset Expert”, som havde brug for en arbejdsdreng til forefaldende arbejde.

Det viste sig hurtigt, at denne unge mand havde talent og flair på området, og han blev hurtigt en værdsat medarbejder, som kunne udføre alle forretningens serviceområder fra værksted til salg.


Radiohuset Expert, Dansk Audio Teknik Professionel
Afspilningsmediets udvikling gennem tiden.

Klik på billedet for at se en større version.

Illustration af Hifi's historie /></a></div><div class=