Hvem er vi

Dansk Audio Teknik Professionel

Din AV-partner på lang sigt!
Dansk Audio Teknik Professionel er et firma , der med rødder over 30 år tilbage, giver kontinuitet og kompetence. Og ikke mindst tryghed for kunden.

Der er trods alt ingen erstatning for erfaring. Og det er de gode, og ikke mindst gentagne erfaringer med tusindvis af faste kunder gennem flere årtier, der gør, at du altid kan regne med os.

Vi har med vilje holdt virksomheden i en størrelse, hvor vi godt har råd til at give dig det rigtige råd.

Vi ønsker ikke at sælge for enhver pris, men til gengæld ønsker vi for enhver pris at formidle klart, hvilken løsning du får. Nemlig den løsning, som du kan bruge til noget år efter år, årti efter årti.

Og glæde dig fordi det var den rigtige.
Det er dette enorme netværk af tilfredse kunder, som du "melder dig ind i" ved at kontakte os.

Ja, sandsynligheden taler allerede for, at når du læser dette første gang, så er det fordi én velmenende person derude har sagt, at du "bare skal ringe til Poul Halvpris" (et gammelt kælenavn fra en kær gammel ven).

Vi har gennem alle årene raffineret og finpudset både vores viden og kompetence. Således står Dansk Audio teknik Professionel i dag, for massevis af kunder, kæmpestore som ganske bittesmå begyndere i audio-verdenen, som det eneste sted, man behøver at gå hen.
Vi er superflexible, fordi vi både er store og små nok, og kan, som næppe nogen af vores kolleger, tilbyde løsninger "her og nu". Alt fra at reparere et guitarkabel på stedet og til at installere komplette lydanlæg i svømmehaller og videokonferenceanlæg. Og alt det ind imellem.

Intet er for stort og intet er for småt til at ende godt-for alle!.

Fordi vi ved, at den eneste reklame der virker for os. er tilfredse kunder.

Ja, det er jo sikkert derfor du er her nu, ikke sandt?